Huisartsenpraktijkhollands.com
Home » Praktijkinformatie » Spreekuren

Spreekuren

De praktijk kent de gehele dag door verschillende spreekuren. Een afspraak kunt u maken via de assistente. Indien gewenst kunt u veelal dezelfde dag al gezien worden.

 

 

Welk spreekuur?

Elke ochtend en middag wordt er in de praktijk spreekuur gehouden. Normaal gesproken maakt u eerst een afspraak via de assistente. De assistente noteert uw vraag of klacht en maakt een afspraak op het juiste spreekuur.

Eenvoudige vragen kunnen vaak ook telefonisch beantwoord worden. U kunt dan gebruik maken van het telefonisch spreekuur tussen 13.30 en 14.00u en hoeft dan niet naar de praktijk te komen.

Mocht u fysiek niet in staat zijn om naar het gewone spreekuur te komen dan kan de huisarts ook een visite afleggen. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

 

Afspraken maken

Om uw en onze tijd zo efficiënt mogelijk in te kunnen delen, werken we alleen op afspraak.

Wanneer u voor 10.00 u belt kunt u in principe diezelfde dag nog terecht of wordt u op de visitelijst van die dag gepland. Bij grote drukte zal de assistente aan de hand van uw klachten inschatten of de afspraak mogelijk een andere dag gepland kan worden.

 

EHBO

Bij spoedeisende klachten of verwondingen hoeft u niet eerst een afspraak te maken. U kunt direct naar de praktijk komen. Als u van tevoren even belt, kan de huisarts rekening houden met uw komst.

 

Diabetes spreekuur

Trudy Kluin is onze ervaren diabetes verpleegkundige. Zij onderzoekt, controleert en behandelt alle patienten met diabetes (suikerziekte).

 

Cardiovasculair Risico Management (CVRM) spreekuur

Tijdens dit spreekuur controleert en behandelt onze praktijkverpleegkundige, Trudy Kluin, patiënten met hart- en vaatziekten of mensen met risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Hiermee willen we het aantal hart- en vaatziekten binnen onze praktijk terugdringen